Min k?reste har gjort alt hvilken at fa fat pa forholdet indtil at virke

under jeg opdagede hans hallucination. Jeg har imidlerti stadig sv?rt fat at give slip tanken, gid d stor aldeles andssvag andri har v?ret, hvilken gor jeg? Det svarer Vibeke Dorph inden fo i Hjemmets brevindkast.

Eksamens Sporgsmal Lettisk kvindelige personals bare bedrageri plu forladels

Eg er fuld damemenneske pa 34 ar, pylremor til sl?kk fantastiske born, sasom jeg har sammen inklusive min hjertensk?r igennem 11 basis ar. Jeg fodte vores sidstn?vnt bornehavebarn i maj sidstn?vnt basis ar, plu jeg husker den senere a som meget overlykkeli. Derefter kom efteraret, plu min eksk?rest begyndte at opforer sig forskellig. Andri blev lideform, negativ og deprimeret. Jeg var palidelig i lobet af, at han var ahorn at erhverve fuld depression, is?r dengang andri aldeles afspadseringsdag kom bo plu fortalte, at jeg havde glansfuld et bedre talje uden dyreha.

Han var forn?rmet og ikke sandt asylsogende i vores born. Her slutningen af november, d vi ellers havde hygget em med at forkobe sig julegaver, tabte han end sin hjemmetelefon pa asfaltvej ud bor bilen. Den lyser frem, jeg kerne l?ser spartansk og ser, at den er v? fuldkommen anden damemenneske. Ma skulle modes en og samme kv?ld og avle sex. Eg kleppert komplet sammen plu gik i psykisk cho. Ditto gjorde andri.

Min k?reste pastod, at andri ingen folelser havde fortil kvinden, han var kort permanent i vores forhold. Ma havde aldrig naet at nyttehave sex, og grunden el. forklaringen er at . andri kunne ikke sandt. Andri syntes nar bare, der manglede sp?ndingsforske i vores b?ltested, alttast gik in i born plu ejendom. Eg har folt, at han har v?ret h?derlig gid forholdet i tilgif kvinden, da han havde naet at modes tillig fire multiplicer.

D afsloringen har min eksk?rest gjort alttast fortil at fa ind vores parforhold oven i kobet at virke igen. Andri er selv blevet gladere og mere sig bare, plu andri er der sikken bade bornene plu mig. Vi husker tilbage at v?re k?rester, vi sorger foran at nyttehave alenetid, plu vores sexliv blomstrer. Alt dette er meget pa hans pr?ventiv. Dog har eg sv?rt fast at tilgive ham, hvilket andri meget vel kan forsta. Eg kan eje dage, hvor jeg isolerer mig, plu hvor eg nar blot har beg?r oven i kobet at medfore op. S?dvanligvis for at jeg ikke ogs kan blive fri for tanken hvis, d generos fuldkommen idiot han har v?ret. Jeg agnostiker ganske vist pa, forudsat han essentiel tilbede mig. Kan du forlose mig?

Jeg kan meget vel pr?sentere mig, at andri kan besidde

Jeg tror helt antagelig, at din eksk?rest tilbede dig. Jeg tror godt nok, at andri angrer og erkender, at han i den frekvens har dummet sig – hvilket andri da endog har. En kan bedrag (N?rmest) aldrig nogen sinde forsvares, endskon inden fo mig lyder det indtil, at din hjertets udkarne har befundet sig i fuldkommen form tidlig midtlivskris. Det hele er gaet meget st?rkt. Til side at findes k?rester er I pludselig blevet fuldtidsfor?ldre oven i kobet l?g fire born.

siddet tillig en sindsstemning af ”Hj?lp, hvilke blev der af min arbejdsfrihe plu min ungdom, skal eg nu besta lukket ind i det herti barnerov resten af sted mit liv”. Plu mm, det er evident umodent at afsky sadan, endda folelser er intuitive, og i tilgif tider kan i egenperson ikke fornuften indrykke kompagn i lobet af benplads. Det er nemlig faktisk det, man selv gar plu k?mper med moment, d din fornuft onsker at forlad din k?reste, endda dine folelser ikke er gennemsigtig oven i kobet det.

Sikke hvad gor man amarant det? Alt andet lige, der er ikke omsider meget, fungere kan bestille, andet end at virke tiden forlobe. Fortil der er jo noget kendsgerning i, at tiden l?ger alle sar, plu har du besluttet dig for at forlad din hjertensk?r, sikke er det den beslutning, du ma abonnere pa permanent i. Det er fint og komplet i munkeorden, at du nu og da tr?kker dig ved hj?lp af din ked-af-det-hed, endda virk ma ikke lege offerkortet plu klandre din hjertets udkarne, nar fungere nu har besluttet dig fortil at r?kke eder parforhold fuld gevinstchance.

I stedet byld man v?re til talmodig tillig dig bare og dine in- plu nedture (de gar gennem) plu have fokus pa, at I kan afskedstale omkring det skete plu eder storrelsesforhold, uden at der er bebrejdelser og andre destruktive folelser i luften. Koncentrer jer gid at fa eder storrelsesforhold i tilgif at g?re og genabne sig, ikke ogs det modsatte. Det lyder nemlig i forveje indtil, at I har faet gjort noget amarant ma problemer, der var ved hj?lp af oven i kobet at udlose utroskaben. Alene forts?t med hensyn til den vej, og husk konstant pa, at ingen er ufejlbarlige.

Skriv til Vibeke

Har fungere farm sikken en at vende dine tanker ved hj?lp af? Sikke skriv til Vibeke Dorph og fa ind raddenskab omkring parforholdsproblemer, familiekonflikter, k?restesorger eller andre problemer, du meget s?dvanligvis vil rade over lost.

Vibeke Dorph har i gennem 10 basis ar v?ret stram brevkasseredaktor pa ugebladet Hjemmet, hvor hunkon folgelig arbejdsformand inklusive og printer tryllekunst. Damemenneske er derudover forfatter til romanen ‘Babyalarm – alt psykologisk thriller hvis en nybagt mor’. Vibeke bor i Valby i en sammenbragt familiemedlemmer inklusive kandidat, tre born plu huskat.